Gratis verzending vanaf € 100

di-vr 9:00-18:00 | za 9:00-17:00 | 070-3862441

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gerookte eendenborstfilet met honing- sinaasappeldressing en pistachenootjes

Ingrediënten voor 4 personen

  • 300 gram gerookte eendenborstfilet, in dunne plakjes
  • 1 eetlepel honing
  • 5 eetlepels vers sinaasappelsap
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 4 eetlepels verkruimelde, ontvelde pistachenootjes
  • 75 gram gemengde sla, gewassen (kant en klaar)
  • peper uit de molen en zout naar smaak

Bereiding

  • In een mengkom een dressing maken van de bloemenhoning, het sinaasappelsap en de zonnebloemolie. 
  • Met de staafmixer goed roeren en op smaak brengen met peper en zout. 
  • De gemengde sla over bordjes verdelen en de dunne plakjes eendenborstfilet erop rangschikken. 
  • De dressing er gelijkmatig over druppelen. 
  • Serveren met licht geroosterd stokbrood of reepjes ciabatta.