Gratis verzending vanaf € 100

di-vr 9:00-18:00 | za 9:00-17:00 | 070-3862441

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zwitserse Kaasfondue

Ingrediënten 

  • 1 teentje knoflook
  • 300 ml droge witte wijn 
  • 1 tl citroensap
  • 300 g Emmenthaler-kaas geraspt
  • 300 g Gruyère-kaas geraspt
  • 2 el ma√Øzena
  • 1 tl nootmuskaat
  • peper en zout
  • brood naar keuze
  • groenten naar keuze in sticks of kleine stukjes gesneden

Bereiding

  • Smeer de bodem van de fonduepan in met het teentje knoflook.
  • Doe de wijn in de pan en breng aan de kook, doe het citroensap erbij.
  • Voeg de geraspte kaas in delen toe, onder voortdurend roeren. Los de ma√Øzena op in een beetje water en roer tot een glad papje zonder klonten. Roer dit papje door de kaas.
  • Breng de kaasfondue op smaak met nootmuskaat, peper en zout.‚Ä®