Ingrediënten
- 250 gram Gnocchi
- 100 gram asperges
- 1 courgette
- 100 gram ricotta (ook erg lekker met geitenkaas)
- 2 eetlevel panko (broodkruim)
- 1 citroen
- Bosje munt
- 1 theelepel Italiaanse kruidenmix
- 50 gram gezouten boter
- Olijfolie
- Peper
Bereiding
- Snijd de courgette en asperges. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de courgette en asperges hier knapperig in.
- Voeg vervolgens de gezouten boter toe en laat op laag vuur smelten.
- Mix het broodkruim met de Italiaanse kruiden. Verhit een klein scheutje olijfolie in een pan en bak het broodkruim hier knapperig in. Meng de ricotta met het sap van 1 citroen en het bosje munt. Kook de gnocchi zoals aangegeven op de verpakking. Voeg vervolgens toe aan de groenten in boter saus.
- Verdeel de gnocchi over de borden. Top af met de ricotta, broodkruim en wat extra munt.