Gratis verzending vanaf € 100

di-vr 9:00-18:00 | za 9:00-17:00 | 070-3862441

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zomer Gnocchi met Asperges, Ricotta en Munt

Ingrediënten

  • 250 gram Gnocchi
  • 100 gram asperges 
  • 1 courgette 
  • 100 gram ricotta (ook erg lekker met geitenkaas)
  • 2 eetlevel panko (broodkruim)
  • 1 citroen 
  • Bosje munt 
  • 1 theelepel Italiaanse kruidenmix 
  • 50 gram gezouten boter 
  • Olijfolie 
  • Peper 

Bereiding

  • Snijd de courgette en asperges. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de courgette en asperges hier knapperig in. 
  • Voeg vervolgens de gezouten boter toe en laat op laag vuur smelten. 
  • Mix het broodkruim met de Italiaanse kruiden. Verhit een klein scheutje olijfolie in een pan en bak het broodkruim hier knapperig in. Meng de ricotta met het sap van 1 citroen en het bosje munt. Kook de gnocchi zoals aangegeven op de verpakking. Voeg vervolgens toe aan de groenten in boter saus. 
  • Verdeel de gnocchi over de borden. Top af met de ricotta, broodkruim en wat extra munt.