of een ander visje natuurlijk…
Ingrediënten voor 2 personen:
- 2 mulfilets
- 2 teentjes knoflook
- 5 banaansjalotjes
- 10 tomaten
- 5 dl witte wijn
- 25 g kappertjes
- 50 g zwarte olijven
- 2 dl olijfolie
- tagliatelle
Bereiding:
- Fruit de gehakte knoflook aan met de gesnipperde banaansjalot.
- Voeg de witte wijn toe en laat inkoken tot ongeveer 1 dl.
- Snijd de olijven op gewenste grootte en hak de kappertjes.
- Ontvel de tomaten en snijd in kleine stukjes.
- Voeg de tomaten, gehakte zwarte olijven, kappertjes en de olijfolie toe aan de sjalot, witte wijn en knoflook.
- Kook de tagliatelle.
- Smeer de velkant van de mulfilet in met een klein beetje olie.
- Rooster met de gasbrander de huid krokant.
- Gaar de filet na in een oven van 180°C.
- Leg de geroosterde mul op de tagliatelle, schep de antiboise hier omheen.