Gratis verzending vanaf € 100

di-vr 9:00-18:00 | za 9:00-17:00 | 070-3862441

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rode mul met antiboise en tagliatelle

of een ander visje natuurlijk…

Ingrediënten voor 2 personen: 

  • 2 mulfilets 
  • 2 teentjes knoflook
  • 5 banaansjalotjes
  • 10 tomaten
  • 5 dl witte wijn
  • 25 g kappertjes
  • 50 g zwarte olijven
  • 2 dl olijfolie
  • tagliatelle

Bereiding:

  • Fruit de gehakte knoflook aan met de gesnipperde banaansjalot.
  • Voeg de witte wijn toe en laat inkoken tot ongeveer 1 dl.
  • Snijd de olijven op gewenste grootte en hak de kappertjes.
  • Ontvel de tomaten en snijd in kleine stukjes.
  • Voeg de tomaten, gehakte zwarte olijven, kappertjes en de olijfolie toe aan de sjalot, witte wijn en knoflook.
  • Kook de tagliatelle.
  • Smeer de velkant van de mulfilet in met een klein beetje olie.
  • Rooster met de gasbrander de huid krokant.
  • Gaar de filet na in een oven van 180¬∞C.
  • Leg de geroosterde mul op de tagliatelle, schep de antiboise hier omheen.