Gratis verzending vanaf € 100

di-vr 9:00-18:00 | za 9:00-17:00 | 070-3862441

Logo_Wijnkoperij_van_Dop
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kabeljauw en papillotte

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 kabeljauwfilets
  • 2 wortelen
  • 1 courgette
  • 1 sjalot
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 takjes peterselie
  • 2 citroenen
  • 4 el olijfolie
  • 200 g kerstomaten
  • peper
  • zeezout

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de wortelen en snij ze in blokjes. Pel en hak de knoflook. Spoel en snij de kerstomaten in twee, spoel de courgette, en snij alles in blokjes. Snipper de peterselie.
  • Spoel de citroenen met heet water. Pers 1 citroen uit, snij de andere in plakjes.
  • Bak eerst de wortelen 3 minuten in olijfolie. Schep er dan de courgette bij en bak nog 2 minuten, meng er dan de kerstomaten, het citroensap en de peterselie door. 
  • Kruid de visfilets met peper en zout en leg ze elk op een vel bakpapier. Verdeel er de groenten en plakjes citroen over. Bind de uiteinden dicht met keukentouw.
  • Leg de papillotten in een ovenschaal en zet ze 20 à 25 minuten in de oven.