Ingrediënten voor 4 personen
- 4 stukjes zalmfilet, met of zonder vel
- 1 portie zelfgemaakte salsa verde
- Zwarte peper en zeezout
- Extra: 4 stukjes aluminiumfolie
Bereiding
- Breng de bbq op temperatuur of verwarm de oven voor op 180 graden.
- Spoel de stukjes zalmfilet af onder de koude kraan en dep met keukenrol droog.
- Leg elke zalm op een stukje aluminiumfolie.
- Verdeel de salsa verde kruidenmix over de stukjes zalmfilet.
- Breng op smaak met een beetje zwarte peper en zeezout.
- Vouw de pakketjes dicht en draai alle uiteinden dicht.
- Leg de zalmpakketjes op een op temperatuur gebrachte bbq of in de oven.
- In ongeveer 8 a 10 minuten, afhankelijk van de dikte, zijn de zalmpakketjes gaar.
- Haal van het vuur of de oven.
- Serveer de zalmpakketjes meteen in het folie.