Ingrediënten voor 4 personen:
Voor de saus
- 1 ui
- 20 cl droge witte wijn
- 1 eetl peterselie
- 1 eetl dragon
- 4 eetlepels paneermeel
Bereiding
- Verwarm de oven op 180°C.
- Snipper de ui zeer fijn. Snijd de tomaat in schijfjes.
- Boter een ovenschotel in en bestrooi de bodem met fijngesnipperde ui en tomatenschijfjes.
- Leg er de vis op, peper en zout en overgiet met witte wijn.
- Dek af met aluminiumfolie en plaats in de oven. Bak 20 minuten.
- Schep de vis uit de schotel en houd warm in de uitgedoofde oven.
- Giet het braadvocht over in een sauspan en laat voor ¼ inkoken.
- Doe het paneermeel in de saus en laat al kloppend oplossen.
- Laat van het vuur een klontje boter smelten in de saus en voeg de tuinkruiden toe.
- Giet de saus over de vis en serveer met gekookte aardappelen of puree.