Ingrediënten voor 2 personen
- 2 kipfilets
- knoflook en ui
- verse koriander
- 2 cm gember
- 250 gr blikje tomatenblokjes
- yoghurt
- plantaardige olie
- masala curry pasta
Bereiding
- Doe de tomaten, knoflook, gember en yoghurt in een blender of keukenmachine en pureer tot een glad geheel en zet deze apart. Verhit olie in een grote koekenpan en bak de in stukjes gesneden kipfilet, voeg de ui toe en bak dit 3-4 minuten op middelhoog vuur, onder voortdurend roeren.
- Roer de masala curry pasta erdoor en bak nog eens 1 minuut op middelhoog vuur door, onder voortdurend roeren.
- Voeg het tomatenmengsel toe aan de pan en mix door. Bestrooi met zout en peper. Voeg bloem en wat water toe en roer dit door de pan, die van het vuur af is gehaald. Zet de pan weer terug op het vuur en breng aan de kook onder voortdurend roeren. Doe de deksel op de pan en laat zachtjes 15 minuten sudderen. Strooi de gehakte koriander erdoor en dien op, gegarneerd met wat korianderblaadjes.