Ingrediënten voor 2 personen
- 2 Entrecotes (van minimaal 2 cm dik)
- Grof Zeezout
- Versgemalen Zwarte Peper
- 2 teentjes Knoflook
- 1 handje Verse Munt
- 1 handje Verse Peterselie
- 1 eetlepel Gedroogde Oregano
- 1 eetlepel Gedroogde Basilicum
- 1 halve Rode Ui
- 1 Citroen
- Olijfolie
Bereiding
- Hak de munt en de peterselie klein en doe het in een kommetje. Doe er vervolgens de eetlepels oregano en basilicum bij. Snipper de halve rode ui goed fijn en doe deze ook in het kommetje. Rasp de helft van de schil van de citroen in het kommetje en voeg het sap van een halve citroen toe. Knijp de twee teentjes knoflook uit in het kommetje en voeg vervolgens olijfolie toe tot er een ‘gladde’ saus ontstaat. Breng ten slotte nog op smaak met zout en peper.
- Gril de entrecote op de BBQ naar gewenste gaarheid en laat deze een paar minuutjes rusten onder folie.
- Serveer met Chimichurri, heerlijk!